Freelance

A-Finserv freelancer

Strategische samenwerking

Wij gaan graag de samenwerking met jou aan, waarbij jij aan het roer blijft staan en wij de productie en levering voor onze rekening nemen.

Ben jij een freelance professional die merkt dat het bedrijf waar je momenteel voor werkt jouw expertise en vaardigheden nog langer nodig zou kunnen hebben?

Zou je graag willen dat je jouw waardevolle relaties kunt blijven onderhouden en tegelijkertijd de deur open wilt houden voor samenwerking met de organisatie waar je momenteel werkzaam bent?

Dan kunnen wij een strategische samenwerking aangaan waarbij jij als freelancer aan het roer staat. Wij nemen de productie en levering voor onze rekening, zodat jij je kunt richten op het vinden van nieuwe opdrachten. We vragen hierbij slechts 1 a 2 dagen per maand van jouw tijd, waarbij je de klant op de hoogte houdt van de voortgang. Op deze manier kun je jouw eigen klantenbestand opbouwen en behouden, wat je meer zekerheid kan bieden in tijden wanneer je even geen nieuwe opdrachten hebt.

Met onze samenwerking bieden we jou de mogelijkheid om jouw freelance business verder uit te bouwen en je te concentreren op het uitbreiden van je netwerk en het vinden van nieuwe kansen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat de operationele zaken soepel verlopen, zodat jij je kunt blijven focussen op waar jij goed in bent – het leveren van hoogwaardige diensten aan je klanten. Samen kunnen we groeien en succesvol zijn!

Meer weten over de diensten van A-Finserv? Neem vrijblijvend contact met ons op!